3 ideer til sommeren 2014!

I denne artikel kan du som mand, kvinde eller barn finde ud af, hvad sommeren 2014 skal bruges på. Artiklen giver dig nemlig tre gode bud på sommerferieaktiviteter, der uden tvivl er værd at kigge nærmere på.

Til ham: Du skal se VM i fodbold i Brasilien

Der er ingen tvivl om, hvad du skal lave i sommerferien 2014. Du skal selvfølgelig se VM i fodbold. I år afholdes mesterskaberne i det solrige Brasilien. Det vil sige, at du kan forvente ekstra god stemning på lægterne, når de brasilianske verdensstjerner folder sig ud.

Du kan bl.a. se frem til at se spillere som Neymar, Costa, Messi, Ronaldo, Rooney og mange andre stjerner give den gas til sommerens VM. Husk at kampene bliver spillet sent om aftenen pga. tidsforskellen mellem Danmark og Brasilien.

Til hende: Tag ud og kig på boliginteriør – for eksempel vitrineskabe

Imens din mand ser VM i fodbold, så kan du jo passende åbne computeren og begynde at kigge lidt på boliginteriør. Nettet indeholder en masse lækre webshops, der sælger alt inden for boliginteriør – for eksempel vitrineskabe.

Grunden til, at vitrineskabene bliver fremhævet i denne artikel skyldes, at de er blevet yderst populære i løbet af de seneste par år. Vitrineskabenes popularitet skyldes især, at de passer helt perfekt ind i den indretningsstil som 2014 bærer præg  af.

Se evt. udvalget af Vitrineskabe på Bedrenaetter.dk/Vitrineskabe eller besøg bloggen’ vitrineskab.org.

Det vil sige, at du med fordel kan købe et vitrineskab imens din mad ser fodbold. Dog er det nok en god ide at spørge ham først, hvis I har en fælleskonto.

Til børnene: Tag i en forlystelsespark og ha’ det sjovt!

Imens mor og far er travlt optaget med henholdsvis at kigge på vitrineskabe og se fodbold, så kan I børn med fordel tage en tur i forlystelsespark. I Danmark findes der en masse sjove parker, der byder på en masse vilde forlystelser.

 

Husk at køre i god tid, så I kommer, når parken åbner. Ellers kan I godt forvente at skulle holde i kø i meget lang tid før I overhovedet kan komme ind.