Boxmadras – Få 140×200 Boxmadras idag.

Bor du for eksempel i en lille lejlighed eller bolig, hvor der ikke er overskud på pladskontoen, så bør du læse med her. I dette indlæg kan du nemlig få et par gode tips til, hvordan du kan spare ekstra på pladsen. Vi kan allerede nu afsløre, at det handler om at købe en trekvartseng og på den måde sparer et par kvadratmeter. Læs mere om det herunder. God fornøjelse med indlægget.

Køb en boxmadras 140×200 og udnyt pladsen optimalt

Hvis du på nuværende tidspunkt har en seng (læs om senge her), der fylder 180×200, og samtidig gerne vil spare på pladsen, så bør du overveje at anskaffe dig en ny seng. Ved at købe en trekvartseng, der måler 140×200 kan du spare en stor slat plads, hvilket gør dit soveværelse mere overskueligt og behageligt at være i.

Nu tænker du sikkert, at der ikke er plads til mere end én person i sådan en seng, men det er faktisk forkert. Man kan sagtens sove to personer på en boxmadras 140×200 – se udvalget online. Hvis du ikke tror på os, så råder vi dig til at teste det selv. Du bliver overrasket over, hvor stor en trekvartseng egentlig er.

Få mere plads og en bedre søvn med en boxmadras 140×200

Ikke nok med at du får mere plads ved at sove på en trekvartseng, så forbedrer du også din søvn ved at købe en ny seng og madras. Sov optimalt og undgå at få skavanker på et senere tidspunkt.