Videoaften med det hele – Tak!

Overvejer du at holde en videoaften for nogle af dine venner og veninder? Så læs dette indlæg og bliv inspireret til at holde verdens bedste videoaften.

Husk at have en masse dyner

Ingen videoaften uden dyner. Når der skal hygges og ses film må der meget gerne være en masse dyner som man kan putte og slappe af med. Hvis du har en stor sofa, så fyld den med dyner og puder – det er nemlig ekstra hyggeligt. Der findes ikke noget bedre end at se gode film i en sofa fyldt med puder, tæpper og dyner, hvor der er masser af mulighed for at hygge max.

Se mere her:

Man kommer ikke uden om, at der skal være noget slik og nogle chips

Selvom man skal huske at spise sundt og varieret, så er det ok at spise lidt slik og chips, når der er videoaften. Hvis ikke man har snoller til sådan en aften, så er det ligesom ikke en rigtig filmaften. Det er en god ide at blande en masse forskelligt slik og købe forskellige chips, så der er noget for enhver smag. På den måde undgår du, at der er nogle som bliver kede af det, hvis de ikke kan finde noget de kan lide.

Det vigtigste af alt: Gode film

Højdepunktet ved en filmaften er selvfølgelig alle de gode film som skal ses. Der findes utallige af gode film i verden. Derfor kan det godt være lidt svært at vælge. Det er en god ide at spørge dine venner og veninder om, hvad de godt kunne tænke sig at se.

Ekstra tip:

Hvis du mangler plads i sofaen, så tag dine forældres springmadras og placer foran TV’et. Madrasser og dyner på gulvet er også et lækkert og hyggeligt sted at se film.

God fornøjelse med din videoaften.